För att starta din nya testperiod behöver du ett användarkonto. Om du inte har ett HogiaID sedan tidigare kan du klicka här för att registrera ett nytt.
eller
Om du har ett HogiaID sedan tidigare kan du logga in direkt för att starta din nya testperiod.

Ditt användarkonto har skapats!

Registreringen av ditt användarkonto lyckades. Strax skickas ett mail till dig med mer information om hur du ska göra för att komma igång.

Registrering

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att nå alla dina Hogia-tjänster med en och samma inloggning så behöver vi några uppgifter från dig innan du kan logga in.

Om detta fält syns , lämna det blankt.

Helt gratis, helt enkelt

Det är helt gratis att testa och utvärdera Hogias produkter. Du behöver inte ange kontouppgifter för att komma vidare. Du binder inte heller upp dig i något avtal med Hogia. Du kan när som helst välja att avbryta testperioden. Om du inte är nöjd efter testperiodens slut så behöver du självklart inte fortsätta att använda den men vi skulle uppskatta din feedback.

Det är inte säkert att den produkt du har valt att testa innehåller exakt samma funktioner som den produkt du i slutändan väljer att köpa. Det kan också vara bra att känna till att vissa funktioner inte går att slutföra under testperioden. Exempelvis kommer det att visas en vattenstämpel i vissa rapporter.